OBAVIJEST O TERMINSKOM PLANU PRIKUPLJANJA PAPIRNE I KARTONSKE AMBALAŽE  NA PODRUČJU POSEBNIH DIJELOVA GRADA ROVINJ-ROVIGNO

Komunalni servis d.o.o. obavještava sve gospodarske subjekte - korisnike javne usluge prikupljanja komunalnog otpada da se pridržavaju terminskog plana prikupljanja papirne i kartonske ambalaže na području posebnih dijelova grada Rovinja-Rovigno i starogradske jezgre, gdje zbog tehničkih mogućnosti i ograničenja korisnik usluge nema mogućnosti smještaja zasebnog spremnika odgovarajućeg volumena.

 

Sukladno terminskom planu prikupljanja papirne i kartonske ambalaže davatelja usluge, Komunalnog servisa, korisnici usluge -gospodarski subjekti koji imaju obračunsko mjesto u posebnim dijelovima grada i starogradskoj jezgri, dužni su odlagati papirnu i kartonsku ambalažu svakim danom, od ponedjeljka do nedjelje, u razdoblju od 06,00 sati do 10,30 sati ispred obračunskog mjesta ili pored zajedničkih spremnika za papir i karton na javnoj površini.

 

Slijedom navedenog, još jednom skrećemo pozornost i molimo sve gospodarske subjekte koji imaju obračunsko mjesto u posebnim dijelovima grada i starogradske jezgre da se pridržavaju navedenog terminskog plana  prikupljanja papirne i kartonske ambalaže kako bi naš grad ostao čist i uredan za sve građane i  posjetitelje grada Rovinja-Rovigno, prepoznatljivog kao „plavog bisera Jadrana“.

 

Ujedno koristimo priliku da se zahvalimo svim ostalim korisnicima koji poštuju terminske planove odvoza otpada, te svojim odgovornim ponašanjem prema otpadu, doprinose očuvanju okoliša i čistoći grada.

    

VAŠ KOMUNALNI SERVIS d.o.o. 

 

Podijeli: