Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića Više o kolačićima


OBAVIJEST KORISNICIMA JAVNE USLUGE O PRIKUPLJANJU KARTONSKE AMBALAŽE

OBAVIJEST o terminskom planu prikupljanja papirne i kartonske ambalaže za gospodarske subjekte na području posebnih dijelova grada Rovinja-Rovigno


Poštovani,
ovim putem obavještavamo sve gospodarske subjekte - korisnike javne usluge prikupljanja komunalnog otpada da se pridržavaju terminskog plana prikupljanja papirne i kartonske ambalaže na području posebnih dijelova grada Rovinja-Rovigno i starogradske jezgre, gdje zbog tehničkih mogućnosti i ograničenja korisnik usluge nema mogućnosti smještaja zasebnog spremnika odgovarajućeg volumena.
Sukladno terminskom planu prikupljanja papirne i kartonske ambalaže davatelja usluge, Komunalnog servisa, korisnici usluge -gospodarski subjekti koji imaju obračunsko mjesto u posebnim dijelovima grada i starogradskoj jezgri, dužni su odlagati papirnu i kartonsku ambalažu svakim danom, od ponedjeljka do nedjelje, u razdoblju od 06,00 sati do 10,30 sati ispred obračunskog mjesta ili pored zajedničkih spremnika za papir i karton na javnoj površini.
Praćenjem situacije na terenu od strane gradskog komunalnog redarstva te komunalne službe za odvoz otpada, utvrđeno je da se pojedini gospodarski subjekti ne pridržavaju navedenog terminskog plana.
U slučaju nepridržavanja propisanih odredbi odlaganja otpada, temeljem Odluke o komunalnom redu Grada Rovinja-Rovigno(„Službeni glasnik grada Rovinja-Rovigno br. 8b/19,2/20, 12/20'), propisane su i novčane sankcije i to u iznosu od 7.500,00 kn za pravnu osobu plus 1.500,00 kuna za odgovornu osobu u pravnoj osobi, odnosno 3.750,00 kn za obrtnike i 1.500,00 kn za fizičke osobe.
Slijedom navedenog, još jednom skrećemo pozornost i molimo sve gospodarske subjekte koji imaju obračunsko mjesto u posebnim dijelovima grada i starogradske jezgre da se pridržavaju navedenog terminskog plana prikupljanja papirne i kartonske ambalaže kako bi naš grad ostao čist i uredan za sve građane i posjetitelje grada Rovinja-Rovigno, prepoznatljivog kao „plavog bisera Jadrana“.
Ujedno koristimo priliku da se zahvalimo svim ostalim korisnicima koji poštuju terminske planove odvoza otpada, te svojim odgovornim ponašanjem prema otpadu, doprinose očuvanju okoliša i čistoći grada.
KOMUNALNI SERVIS d.o.o.

HRV-Obavijest o prikupljanju kartonske ambalaže 07- 2021-HR.pdf