Dobrodošli na Internet stranice Komunalnog servisa d.o.o., Rovinj

Parkovi i zelenilo

19.09.2014

Punta corrente uređenje staza
Djelatnici Odvodnje Rovinj sanirali su 120 m' kamenih rubnjaka i nasuli  stazu koja je uništena od ovogodišnjih oborinskih voda.
Više >>
Čistoća

08.09.2014

Reciklažno dvorište Vidotto
Ovih dana u naše reciklažno dvorište pristiže velika količina korisnog otpada. Zahvaljujemo svim našimkorisnicima usluga na uloženom naporu u cilju očuvanja našeg okoliša.
Više >>
Čistoća

05.09.2014

Novo komunalno vozilo za reciklažu
KRAJEM MJESECA STIGLO JE I DRUGO NOVO VOZILO ZA SAKUPLJANJE KOMUNALNOG I BIORAZGRADIVOG OTPADA OPREMLJENO S VAGOM. KOMUNALNI SERVIS SUSTAVNO NABAVLJA OPREMU SUKLADNO NOVOM ZAKONU O ODRŽIVOM GOSPODARENJU OTPADOM, A UZ SUFINANCIRANJE FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST
Više >>
Čistoća

26.08.2014

Novo vozilo komunalnog servisa
U kolovozu je nabavljeno novo vozilo Komunalnog servisa, opremljeno sustavom za pranje kontejnera i vagu za vaganje otpada, vrijedno 1,5 milijuna kuna.
Više >>
Čistoća

21.08.2014

Nova sortirna traka
Komunalni servis d.o.o. je uz sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost nabavio novu sortirnu traku za lakše odvajanje selektivno sakupljenog otpada putem sustava door to door
Više >>
Pogrebne usluge

25.07.2014

Uređenje staza na groblju u Rovinjskom selu
Radnici Održavanja uredili su staze, rubnjake i plato na groblju u Rovinjskome selu radi sanacije tokova oborinskih voda.
Više >>

ANKETA KOMUNALNOG SERVISA
ocijenite naše usluge!

Za popunjavanje UPITNIKA:
upitnik

Za pregledavanje REZULTATA:
rezultatiZadovoljstvo građana Rovinja komunalnim uslugama


Red Bull Air Race 2014